Avertisment pentru turiştii care pleacă în Grecia. Un virus periculos i-ar putea ucide

Virusi grecia

Conținutul

  Boala răspândită de țânțari poate fi fatală Avertizare de călătorie din cauza virusului West Nile în Grecia, destinație de vacanță aleasă de mii de virusi grecia.

  warts on hands cryotherapy

  Boala răspândită de țânțari poate fi fatală După incendiile de vegetație și grevele, Virusi grecia britanic de Externe avertizează că virusi grecia reprezintă un pericol pentru sănătatea oamenilor care călătoresc virusi grecia Grecia, având în vedere că mușcăturile acestor insecte pot răspândi virusul West Nile.

  De Răzvan MihalașcuLuni, 17 iunieAutoritățile sanitare din statul elen îi sfătuiesc pe turiști să ia măsuri pentru a evita mușcăturile de țânțari, în condițiile în care 50 de oameni au murit anul trecut din cauza virusului West Nile.

  medicine journal human papillomavirus

  Nu mai puțin de persoane au fost infectate anul trecut în Grecia cu virusul West Nile, boală care virusi grecia provocat 50 de decese. Autoritățile elene precizează că sezonul în care boala se răspândește a început neobișnuit de devreme. În urma probelor de laborator, au fost semnalate cazuri de West Nile atât în zone rurale, cât și urbane.

  virusi grecia ovarian cancer mri

  În mod virusi grecia, persoanele infectate cu virusul West Nile nu manifestă simptome. Virusi grecia cei diagnosticați anul trecut cu virusul West Nile în Grecia, de oameni au avut simptome ale unor boli neurologice, precum encefalită, meningită și paralizie acută.

  virusi grecia oxiurus nome

  Având în vedere temerile oficialilor eleni, ambasada Statelor Unite de la Atena a emis o alertă de sănătate prin care îi sfătuiește pe cetățeni să ia măsuri de prevenție, de la eradicarea zonelor în care se află țânțari virusi grecia tăierea gazonului și a tufelor.

  Postarea jignitoare pusă pe Instagram Virusi grecia Grecia sunt așteptați să virusi grecia 31 de milioane de turiști, de aproape trei ori mai mulți de cât numărul locuitorilor.

  Din acest motiv, autoritățile iau măsuri stricte pentru a preveni apariția infecțiilor cu virusul West Nile.

  cancer metastatic to liver icd 10

  Virusi grecia nu este singura care țară în care a fost semnalată o creștere a numărului de cazuri virusi grecia infecții cu virusul West Nile. Astfel de probleme au fost înregistrate de autoritățile sanitare din Italia, Cipru, România și Serbia, notează The Guardian.

  hpv cancers detoxifiere deparazitare

  Cum se transmite virusul West Nile. Înțepăturile de țânțari nu trebuie neglijate Citește și:.