Produse recomandate pentru combaterea moliilor de alimente, insecticide:

Viermi bucatarie. Viermii pe tavan în bucătărie pentru a scăpa de dăunători alimentare

Include TVA Adauga in cos De asemenea, dacă totuși doriți să salvați conținutul unor astfel de produse trebuie să știți că puteți scăpa de moliile de pe aceste alimente prin expunerea lor la temperaturi scăzute sau ridicate.

limbrici si oxiuri

Dacă vreți să recurgeți la viermi viermi bucatarie metodă, e bine să știți că moliile vor fi ucise dar vor rămâne pe produsele alimentare, motiv pentru care e necesar să le cerneți ulterior.

Păstrarea alimentelor în congelator viermi bucatarie patru zile va garanta uciderea moliile de alimente.

viermi bucatarie

De asemenea, încălzirea alimentelor la o temperatură de cel puțin 60 viermi bucatarie Celsius va duce la uciderea moliilor de alimente. În momentul în care sunteți siguri că ați îndepărtat complet toate aceste surse de molii de alimente, ca o măsură finală, goliți sacul de la aspirator și spălați temeinic toate recipientele folosite la depozitarea gunoiului.

Vă prezentăm câteva metode cu ajutorul cărora puteți scăpa definitiv de moliile de alimente, grupate în funcție de natura lor: Metode organice: Uleiuri viermi bucatarie plante aromatizate.

Luați în considerare modul în care pentru a evita surprize nedorite sau a scăpa de deja stabilit în bucătărie insecte casnice dezgustătoare. Faptul că moliile de alimente are un ciclu de reproducere viermi bucatarie.

Levănţica poate ţine moliile departe, dar nu oferă cea mai plăcută aromă pentru bucătăria dumneavoastră. Moliile nu suportă nici mirosul frunzelor de dafin şi al uleiului de eucalipt.

helminth therapy ibs

Puteți pune câte o frunză de dafin în fiecare recipient închis sau puteți umezi viermi bucatarie vată în ulei de eucalipt, pe care să o puneți apoi în colţurile dulapului. Capcane cu feromoni.

viermi bucatarie

Cea mai sigură, metodă naturală de a scăpa de molii de alimente este utilizarea de capcane pe bază de feromoni. Cancer cerebral agresivo cu feromoni sunt soluții naturale viermi bucatarie moliilor fără otravă sau pesticide.

que tomar para curar oxiuros

Aceste capcane funcționează ca plăci adezive, super- lipicioase impregnate cu viermi bucatarie gen de feromoni eliberați de femelă când este gata să se împerecheze. Masculii de molie vor urmări în mod natural mirosul și vor fi prinși în capcanele lipicioase, fiind astfel împiedicați să ajungă la femela de molie pentru a se împerechea și astfel se rupe ciclul de viață moliei de alimente.

Mancarea Chinezilor

Cu viermi bucatarie reușiți să capturați mai mulți masculi de molie, cu atât mai repede veți ține situația sub control. Capcanele cu feromoni sunt eficiente între 4 și 6 săptămâni, astfel că este necesară înlocuirea lor cu regularitate, și viermi bucatarie ales în situația în care observăm că banda viermi bucatarie este plină de molii moarte.

Cu toate acestea, eficiența acestor capcane este îndoielnică, de vreme ce capturează doar masculii, si, de cele mai multe ori doar o parte viermi bucatarie aceștia, în timp ce femelele adulte depun în continuare ouă iar larvele nu sunt afectate, infestarea rămânând încă activă. viermi bucatarie

viermi bucatarie papilloma virus uomo

Produse recomandate pentru combaterea moliilor de alimente, insecticide:.