Comentarii

Vierme verde

Conținutul

Distribuie pe Facebook Omida fructelor Helicoverpa armigera este o specie polifagă care atacă numeroase specii de plante din  flora spontană și de vierme verde.

wart on tongue removal schistosomiasis united states

La legume, atacă tomatele, vierme verde, vinetele, fasolea. Pagubele vierme verde de acest dăunător sunt cauzate de hrănirea vorace a omizilor, stadiile larvare ale moliei, cu frunze, mai ales în fazele inițiale de după eclozare.

În fructe pătrund și formează galerii care, ulterior, se infectează secundar cu diferiți agenți patogeni.

vierme verde hpv virus kill

Metode bio și convenționale pentru combaterea omizilor la tomate 1. În primul rând vierme verde să rezolvați problema în mod ecologic.

hpv behandeling man detoxifiere cu sucuri de legume

Din păcate metodele pentru cei care nu vor să folosească chimicalele sunt destul de restrânse dar nu este imposibil. O soluție organică și ecologica ar fi să înlăturați omizile, să le culegeți cu mâna vierme verde să le aruncați într-o găleată plină cu apă și săpun.

removal of recurrent respiratory papillomas virus del papiloma en zona genital

Cea mai sensibilă fază a omizilor în care tratamentele au cea mai mare eficiență este imediat după eclozare, când mobilitatea este foarte redusă, iar hrănirea este foarte dificilă și necesită un efort energetic destul de mare din partea insectelor. De asemenea, vierme verde cantitatea necesară de insecticid este mai mică decât vierme verde următoarele faze.

Pentru combaterea chimică a omidei se pot aplica tratamente chimice, în dozele omologate pe suprafață, cu: Affirm, Coragen, Mavrik 2 F și Novadim Progress.

Daunatori la rosii