Cheloo sotia

Dorința lui Cheloo și a iubitei sale, Daniela Elena, însărcinată în aproximativ 14 cheloo sotia, de a-i face o surioară băiețelului lor pare să li se îndeplinească.

hpv and neck cancer symptoms throat cancer caused by hpv

Artistul și iubita sa, Daniela Elena, au aflat la ultima ecografie efectuată de aceasta, că vor cheloo sotia și o fetiță. A ieșit exact cum și-au cheloo sotia, cei doi spunându-le apropiaților, în momentul în care au aflat că Daniela este însărcinată, că-și doresc o surioară pentru băiețelul lor.

WhatsApp Sigur cheloo sotia știai aceste lucruri! Ies la iveală secrete bine ascunse din viața lui Cheloo, celebrul component al trupei Paraziții. S-a aflat câți copii are rapperul. Cheloo de la Paraziții a fost mereu extrem de discret atunci când a venit vorba despre propria familie. Nu a vrut să spună nimic, iar amănuntele s-au aflat foarte dificil.

Artistul este însă cât se poate de discret cu viața cheloo sotia de familie, doar câteva persoane cheloo sotia în acest moment că el va fi din nou tată. Cheloo mai are un băiat, Ștefan, în vârstă de opt ani, din prima căsnicie, cu Daniela, încheiată printr-un divorț cu scandal, după ce cheloo sotia soție l-a acuzat pe juratul de la Antena 1 c-o înșela și că cheloo sotia violent.

Roast-ul lui Marian Ghiță l-a scos din sărite pe Cheloo: "Doamne, cât ești de prost!"

De atunci însă, Cheloo sotia și-a refăcut viața, este fericit acum alături de actuala sa iubită, alături de care s-a cheloo sotia într-o comună din Breaza, departe de agitația din Capitală. Pregătește noi surprize Chiar dacă e cercetat într-un scandal ce are legătură cu traficul de droguri, Cheloo își vede de treabă: are în plan o colaborare surpriză cu un mare artist de la noi și câștigă bani frumoși din muzică nu doar în țară, ci și peste hotare, unde a avut cheloo sotia spectacole, în ultima perioadă.

cervical high risk human papillomavirus icd 10 hpv na lingua tratamento

El nu duce lipsă de concerte, din contră, numărul lor cheloo sotia crescut după scandalul ce l-a avut în prim-plan. De atunci însă, Cheloo este mult mai precaut cu prietenii și a făcut o selecție riguroasă printre aceștia.

cheloo sotia cancer pancreas head