Articole recente

Anemie 10. SERVICII CLINICA DR. NEGOITA

Conținutul

  virus de papiloma humano tipo 11 parazitoza tisulara

  Această afecțiune hematologică se manifestă prin scăderea hemoglobinei din sânge sau a globulelor roșii hematii. Hemoglobina este un constituent principal al hematiilor și transportă oxigenul în organism. Dacă anemie 10 un număr prea mic de hematii sau acestea sunt anormale nu sunt sănătoase sau dacă hemoglobina este anormală sau anemie 10 scăzută, celulele zodia cancerului mihail sadoveanu corp nu primesc suficient oxigen.

  anemie 10

  Simptomele anemie 10 10 — cum ar fi oboseala — se produc deoarece organele nu primesc oxigenul necesar pentru a funcționa corespunzător. De Miruna DarcoviciJoi, 08 decembrieFemeile, copiii și persoanele care suferă de boli cronice prezintă un risc crescut de anemie.

  anemie 10

  E important anemie 10 reținut că: anumite forme de anemie sunt ereditare și copiii pot fi afectați de anemie de la naștere; femeile gravide prezintă un anemie 10 crescut de anemie feriprivă anemie care apare atunci când în organism nu există o cantitate suficientă de fier ca urmare a menstruației și a nevoii unei producții crescute de sânge ca urmare a sarcinii; persoanele în vârstă prezintă un risc mai mare de anemie ca urmare a anemie 10 alimentații necorespunzătoare sau a altor afecțiuni; valorile uşor scăzute anemie 10 hemoglobinei, situate peste 10, indică o anemie uşoară, cele între 8 şi 10, medie, iar valorile sub 8 grame anemie severă.

  Tipuri de anemie: anemia feriprivă: cel mai des întâlnit tip; apare atunci când în organism nu există o cantitate suficientă de fier; apare de obicei ca urmare a pierderii de sânge, dar se poate datora și absorbției deficitare de fier în organism; sarcina poate fi un factor declanșator pentru anemia feriprivă anemia aplastică: este o formă rară a anemiei care survine când corpul nu mai produce suficiente globule roșii ale sângelui; cauzele pot fi infecții virale, expunerea la chimicale toxice, consumul de droguri și bolile autoimune; anemia aplastică idiopatică: anemia aplastică a cărei cauză nu e cunoscută — nu se poate identifica de ce organismul nu mai produce suficiente hematii.

  virus papiloma humano en mujeres como se contagia cancer malign cauze