Înțelesul "Infektion" în dicționarul Germană

Virusi fektion

De fapt, acesta este vechi de decenii, manipularea de acest tip fiind una dintre preferatele KGB-ului.

Опустись.

Un virus creat de un guvern cu scopul de a-și distruge metodic și crud dușmanii. Însă virusul nu este unul biologic, ci mai degrabă unul de natură politică. Iar virusi fektion deseori virusi fektion sentimentul că virusi fektion știți în cine sau ce surse de informare să credeți, acest fenomen explică totul.

virusi fektion

virusi fektion Potrivit articolului, virusul HIV, cel care provoacă SIDA, a  fost creat în laborator, la cererea guvernului american, și folosit ca armă biologică împotriva persoanelor de culoare și a homosexualilor.

Este un articol inofensiv într-un ziar care nu ajunge la mulți oameni, nu?

  • Papillomatosis yeast

Nu prea! Doi ani mai târziu, în toamna luipovestea deja se răspândise peste tot prin Africa.

papilloma right thigh icd 10

Iar îndoi biologi din estul Germaniei publică acuzațiile într-un raport. Însă aceștia au fost contactați direct de KGB și folosiți pentru ca sovieticii să răspândească știrea falsă.

breast cancer hormonal causes neuroendocrine cancer hindi

De aici, povestea ajunge, în 30 martietocmai pe televizoarele a milioane de americani. Trei spioni care au lucrat pentru serviciile secrete sovietice în timpul Războiului Rece și care au emigrat apoi în SUA au dezvăluit tacticile folosite de KGB pentru a manipula mase uriașe de oameni și a-și înfrânge adversarii politici.

Virus-Infektion: Große Sorge um Niki Lauda

Scopul era să schimbe percepția americanilor asupra realității. Iar metoda a funcționat atât de bine încât persoanele supuse acestui tip de manipulare n. Puțin a mai contat, însă: tactica a fost atât de eficientă încât, din timp în timp, o mai auzim și azi.

Apasă pentru a vedea definiția originală «Infektion» în dicționarul Germană dictionary. Apasă pentru a vedea traducerea automată a definiției în Română. Boli cauzate de agenți patogeni se numesc boli infecțioase. Introducerea deliberată a microorganismelor într-un mediu nutritiv este denumită inoculare și introducere neintenționată ca contaminare. În sensul înțeles, introducerea unui software rău intenționat într-un computer este, de asemenea, denumită infecție.

Însă știți cine a fost unul dintre cei mai tineri angajați ai KGB-ului n. Exact: Vladimir Putin!

  • Peritoneal cancer fundraiser
  • Hpv virus survival outside body
  • Cheloo sindromul tourette vinyl
  • Символика была столь безукоризненна и так поражала душу, что они запомнили этот момент на всю жизнь.

  • Я по-прежнему не улавливаю признаков мышления.

Întreaga poveste, în materialul video atașat mai jos: Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici — e nevoie sa accepti cookie-urile social media Etichete:.

  1. Это было такое восхитительное приключение.

  2. Complications of enterobiasis
  3. Но сейчас совсем не время было грустить, Слишком многое нужно было сделать.

  4. Это было восхитительно -- наблюдать жизнь впервые, словно бы в свежести рассвета.