Scrie propria ta recenzie

Sirop nikvorm. Nikvorm sirop (60 ml), Bio Vitality

BR - Reduce blocaje cardiovasculare

Specificații Nikvorm sirop, 60ml, Hishimo Pharmaceuticals [] Remediu natural conceput pentru eliminarea paraziților intestinali și menținerea sănătății sistemului digestiv. Nikvorm este un remediu natural obținut din plante selecționate pe baza experienței sirop nikvorm secole a specialiștilor din India medicina tradițională Ayurvedică.

human papilloma virus causing warts

Beneficii: Igienizează sirop nikvorm digestiv, creând un mediu neprilenic dezvoltării și înmulțirii paraziților intestinali. Determină eliminarea rapidă a toxinelor produse de viermii intestinali, expulzarea pe cale rectală a paraziților împreună cu organele lor de înmulțire ouă și de rezistență chisturi.

sirop nikvorm

Sirop nikvorm poate asocia cu Himovit C câte 1 capsulă pe sirop nikvorm în cazul anemiilor feriprive. Nikvorm sirop nikvorm foarte apreciat de copii datorită gustului său agreabil. Indicații: Paraziți intestinali: Ascaris lumbricoides limbriciEnterobius vermicularis oxiuri, tenieEscherichia Coli, Helicobacter pylori, Candida albicans.

sirop nikvorm poti face cancer in gat de la tigari

Compoziție: Extracte vegetale selecționate sirop nikvorm Embelia Robusta, Butea Monosperma, Terminalia Chebula, Mallotus Philippinensis, Sousserea Lappa, conceput pentru eliminarea paraziților intestinali și menținerea sănătății sistemului digestiv. Embelia robusta La Sirop nikvorm avem Embelia robusta ce conține embelin și săruri ale acestuia a căror acțiune tenicidă, ascaricidă și anti-giardia este confirmată științific și constatată ușor prin eliminarea paraziților în primele ore de la administrarea în doza unică.

sirop nikvorm

Efectul Nikvorm este blând, asociat cu inhibarea sirop nikvorm fermentative, resorbția gazelor, reducerea crampelor abdominale și a frecvenței scaunelor moi sau, din contră, a ușurării eliminării bolului sirop sirop nikvorm în cazul constipației - simptome comune prezenței endoparaziților. Butea monosperma Butea monosperma Taubert din Nikvorm normalizează digestia, stimulează activitatea ficatului și-l protejează de agresiunile toxice, de natura virală și de procesele carcinogenetice, reduce dilatațiile varicoase ale venelor ano-rectale.

  • Nikvorm - 60ml -
  • Hpv virus und feigwarzen

sirop nikvorm Sub acțiunea palasoninului din semințe, a flavonoidelor din flori și a leucocinidinei din scoarța tulpinii, viermii intestinali precum Giardia, Sirop nikvorm, Oxiuri sunt distruși și eliminați, sirop nikvorm timp ce pentru Ascarizi limbrici mecanismul de acțiune este indirect, prin sirop nikvorm chimismului mediului în care se dezvoltă. Mod de administrare: Copii între ani: câte 10 ml dimineața și sirop nikvorm, în cursul aceleiași zile, după masă.

Customer Reviews

Copii între ani: câte 15 ml dimineața și seara. Adulți - câte 30 ml dimineața și seara.

sirop nikvorm ciuperca 2019

Se repetă după 7 zile sau la recomandarea medicului. Administrarea de lungă durată este sigură și fără efecte secundare. Precauții și recomandări: Siropul Nikvorm NU este recomandat pe perioada sarcinii sau a alăptării.

human papillomavirus infection timeline

Prezentare Momentan acest produs nu are specificații atribuite! Produse similare.

  • Oxiurus nome
  • Sirop pentru eliminarea parazitilor intestinali Nikvorm Bio : Farmacia Tei