Cumpara bilete pentru Parazitii la kd-group.ro

Parazitii underground, Parazitii @Underground

Nu sunt spectacole parazitii underground pentru acest artist in acest moment.

oxiuros nome cientifico

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports Nu exista nici un comentariu in parazitii underground Fan Reports despre Parazitii. Fii primul care ne lasa un comentariu! In luna mai i se alatura Ombladon Bogdan Ionut Pastaca.

O zi mai tarziu au sustinut primul lor concert, la balul bobocilor de la liceul Spiru Haret din Bucuresti. Vanzarile depasesc asteptarile.

parazitii underground hpv warts foot

Urmeaza o serie de concerte prin tara si aparitii pe diferite compilatii. Lucru realizat, asfel ca Parazitii devin prima parazitii underground de rap din Romania ce apare pe soundtrack-ul unui film, cu drepturi de autor platite, alaturi de nume celebre precum Ace Of Base, Neneh Cherry, Kelly Family sau Leila K martie La piesa cu acelasi nume de pe album se face si un videoclip care este cenzurat la scurt timp.

Concert Parazitii/ Underground Pub

In iarna lui apare albumul aniversar care sarbatoreste implinirea a 10 ani de muzica si plecarea trupei de la labelul care i-a consacrat, Rebel Music. Trupa va folosi pentru lansarea materialelor propria casa de productie fondata cu ceva timp in urma, 20CM Records.

parazitii underground

Urmeaza un nou clip Parazitii, dupa care trupa ia o parazitii underground pentru ca Ombladon si Cheloo sa isi lanseze fiecare cate un album solo.

Pentru a sustine campania, trupa lanseaza si o piesa cu acelasi nume.

cancer pancreas simptome tratament papilloma virus uomo incubazione

parazitii underground In Decembrie ,desi a declarat ca uraste internetul,Cheloo alege sa isi faca un cont de YouTube unde sa isi promoveze noile materiale si sa comunice cu fanii.