Deparazitare Zapper

Paraziti zapper. Sistemul nostru a detectat o problema

Prislop Liliana cu 6 paraziti zapper in urma Zapper Romanesc Zapper Romanesc este pur si simplu un aparat electric care ucide bacteriile, virusii si parazitii, folosind campuri electromagnetice pe principiul biorezonantei. Dispozitivul Zapper, a fost initial descoperit de Dr. Raymond Rife, în anii ''30, din secolul Pentru un motiv sau altul, descoperirea a fost neglijata pana cand Dr.

Hulda Clark biolog renumit din SUA paraziti zapper publicat lucrarile stiintifice in cartea Vindecarea tuturor formelor de cancer, pe baza teoriilor doctorului Rife. Capacitatea de a distruge bacteriile si alti invadatori cu ajutorul electricitatii devine mult mai mult decat un panaceu atunci cand puteti face acest lucru in 3 sedinte a cate 7 minute.

Deparazitare Zapper

Nu este nevoie sa alegeti o frecventa specifica, deoarece aparatul este setat pe frecventa standard. Dispozitivul zapper distruge invadatorii mici si mari: tramatode, ascarizi, capuse, bacterii, virusi, fungi. Dispozitivul Zapper ii distruge pe toti odata, in doar 7 minute, chiar si la 5 volti.

paraziti zapper

PARAZITI U ORGANIZMU - Dragana Cvejić

Zapper - Zapperul paraziti paraziti zapper Hulda Clark. Aici puteti comanda o Zapper facut în conformitate cu cartea Vindeacarea tuturor formelor de cancer de Hulda Clark.

Hulda Clark foloseste metode de tratare a tuturor bolilor cauzate de virusi si bacterii, folosind impulsuri electrice provenind de la o baterie de 9 V terapia zapperdar si tratamente naturiste eficiente: tinctura din coaja de nuca neagra, pelin, cuisoare, arginina, ornitina, L-cisteina, solutie Lugol, sare Paraziti zapper, etc.

paraziti zapper

In tratatul sau Vindecarea tuturor formelor de cancer, Dr. Hulda Clark sustine ca toate bolile paraziti zapper afectiunile medicale, inclusiv cancerul, sunt un fel de infectie - si anume infectie cu paraziti. Toate bacteriile, ciupercile, virusii, si viermii intestinali sunt paraziti, paraziti ce dauneaza grav sistemului imunitar, paraziti ce stau la baza dezvoltarii unor boli deosebit de grave: cancerul.

hpv virus en soa

Paraziti zapper arata ca in tara noastra în fiecare an se îmbolnavesc de cancer Numarul total de pacienti, Medicii au stabilit de mult timp ca toate bolile din corpul nostru, cu exceptia fracturilor, sunt paraziti zapper de virusi, bacterii si paraziti. Teoria dr. Potrivit Dr. Clark, Paraziti zapper normalizeaza tensiunea arteriala, nivelul zaharului din sange, stabilizeaza metabolismul si elimina toxinele din organism.

Mult mai mult decât documente.

Cea mai importanta intrebare este daca exista sau nu, un efect daunator asupra dumneavoastra. Nu s-a remarcat niciun efect asupra tensiunii arteriale, a activitatii mentale sau a temperaturii corpului. Nu a produs niciodata durere, ba chiar deseori a stopat-o instantaneu.

Aglutinarea hematiilor, agregarea plachetelor si functiile care depind de sarcina electrica de pe suprafata celulei trebuie investigate. Dar nu inainte ca dumneavoastra sa paraziti zapper folosi dispozitivul.

Virusii paraziti zapper bacteriile dispar in 3 minute, stadiile afectate ale teniilor, ale trematodelor si ale ascarizilor in 5 minute, iar capusele in 7 minute.

Nu este nevoie sa depasiti acest interval de timp, desi nu au fost paraziti zapper efecte daunatoare pentru niciun alt interval de timp, oricat de mare, al tratamentului.

paraziti zapper detoxifierea ficatului si a vezicii biliare

Primele 7 minute de tratament zapping sunt urmate de o intrerupere care dureaza de la 20 pana la 30 de minmute. In acest timp, bacteriile si virusii sunt eliberati din parazitii muribunzi si incep sa va invadeze. Cea de-a doua sedinta de 7 minute este destinata distrugerii acestor paraziti zapper si paraziti zapper.

paraziti zapper

Inca o data, din bacteriile muribunde sunt eliberati virusi. Cea de-a treia sedinta distruge paraziti zapper eliberati. Dispozitivul Zapper este destul de subtire pentru a fi carat in geanta chiar si de femei.

Zapperul este paraziti zapper cu 2 electrozi de cupru, o baterie de 9 volti si 2 cabluri ce fac legatura intre dispozitiv si electrozi. Electrozii sunt din cupru pentru hpv mouth and throat acesta este un bun conductor de electricitate, fiind in acelasi timp mai eficient decat bratarile pentru incheieturi.

Electro-rezonator antipatogen Organizaţiile medicale internaţionale au arătat că principala problemă de sănătate din lume o reprezintă numărul mare al microorganismelor şi al organismelor parazite viruşi, bacterii, ciuperci, viermi, etc prezente permanent în corpul uman, ce ne afectează starea de sănătate, vitalitate şi armonie de la nivelul corpului fizic, chiar dacă nu se manifestă direct sub forma evidentă a unei boli. Aceşti paraziţi ai corpului fizic apar datorită unor factori multiplii: igienă necorespunzătoare, alimentaţie deficitară în elemente naturale pure, consumul exagerat al alimentelor cu un conţinut ridicat de paraziti zapper, odihnă şi hrană insuficientă, condiţii de stress, paraziti zapper apei şi a aerului etc. Cum majoritatea oamenilor din ziua de azi sunt expuşi la aceşti factori, unii oameni de ştiinţă şi-au focalizat cercetările în scopul găsirii unor mijloace eficiente de combatere şi înlăturare a acestor paraziţi. Astfel au apărut o serie de dispozitive foarte eficiente care se bazează pe utilizarea unor curenţi electrici sau a unor pulsuri magnetice de o anumită intensitate şi frecvenţă ce traversează corpul fizic, purificându-l de paraziţi şi toxine, fără să afecteze absolut deloc ţesuturile corporale. Datorită frecvenţei înalte şi a voltajului scăzut al curentului care este folosit, aparatul de faţă zapper nu prezintă nici un pericol pentru organism.

Organizatia Mondiala a Sanatatii sustine ideea ca parazitii sunt prima problema in lume. Studiile arata ca o persoana normala detine pana la de grame de paraziti, iar dispozitivul zapper distruge cu usurinta paraziti, paraziti zapper, bacterii si virusuri. Statisticile medicale arata ca zapper-ul poate distruge cancerul, chiar mai mult, ultimul model produce electrificarea sangelui ceea ce duce la distrugerea paraziti zapper HIV.

Puterea de vindecare a Zapper-ului a ajutat sute de bolnavi pentru a se recupera dupa boli grave precum cancer, malaria, parazitoze, etc.

metalele grele din organism

Cei ce folosesc un aparat electronic Pacemaker implant stimulator cardiac incorporat sau femeile gravide nu pot utiliza aparatul!! Consultati medicul specialist inainte de a incerca sa folositi aparatul in scop medical. Dispozitivul Zapper genereaza o frecventa cuprinsa intre 10 —Hz folosind o baterie de 9 volti.

Sunt suficienti doar cei 9 volti pentru a activa globulele albe din sange si pentru a elimina toxinele din celule.

Ce Este Zapper

Ultimul model de Zapper ucide agentii patogeni, agenti ce atrag metale grele si chimicale neurotoxice, paraziti zapper asemenea revitalizeaza sistemul imunitar. Astfel cercetarile atesta urmatoarele: 1. Toti oamenii sufera de cel putin un parazit paraziti zapper lungul vietii.

Parazitii sunt incarcati pozitiv, toxinele, de asemenea si tesutul canceros. Datorita zapper-ului paraziti zapper numai ca parazitii sunt usor distrusi, dar sunt dezintegrati astfel incat pot fii asimitali ca si nutrienti inofensivi sau eliminati. Te-a ajutat acest raspuns?

paraziti zapper helmintox 250 mg posologie