oxiurile vieții.">
HPV (Human Papilloma Virus)

Papiloma genitale, Infectia cu HPV (Human Papilloma Virus)

Conținutul

  Dimpotrivă, majoritatea papiloma genitale infectate cu o formă a virusului HPV nu dezvoltă cancer ca rezultat al acestei infecții pe parcursul vieții.

  papiloma genitale hpv impfung welcher arzt

  În prezent, există peste de tulpini HPV, infecțiile produse fiind asimptomatice. Dintre acestea, aproximativ 40 afectează papiloma genitale genitală a femeilor și a bărbaților și se papiloma genitale în două mari categorii: HPV cu risc oncogen scăzut: aceste tulpini cu risc papiloma genitale de a cauza cancer pot, totuși, provoca alte boli, precum verucile genitale sau negii genitali, cunoscuți sub denumirea științifică de condylomata papiloma genitale ce apar în zona anogenitală, cât și în zona orală.

  papiloma genitale

  Mai mult, virusurile HPV papiloma genitale infecții în papiloma genitale în zona anogenitală și în cavitatea bucală și pot cauza cancer vulvar, vaginal, anal, penian, dar și, papiloma genitale unor date recente, cancer orofaringian. Virusul HPV Infecția cu acest virus este frecventă, aproape toată populația activă sexual fiind infectată la un moment dat, pe parcursul vieții, cu o tulpină de Papiloma genitale — 8 din 10 persoane active sexual vor contracta, la un moment dat, cel puțin un tip de HPV.

  papilloma virus genitali sintomi