Nikvorm Sirop 60 ml

Nikvorm sirop. Nikvorm Sirop 60 ml » Pret 33,72Lei • Puterea Plantelor

Embelia robusta La Nikvorm avem Embelia robusta ce contine embelin si saruri ale acestuia a caror actiune tenicida, ascaricida si anti-giardia este confirmata stiintific si constatata usor prin eliminarea parazitilor in primele ore de la administrarea in doza unica.

Efectul Nikvorm este nikvorm sirop, asociat cu inhibarea proceselor nikvorm sirop, resorbtia gazelor, reducerea crampelor abdominale si a frecventei scaunelor moi sau, din contra, a usurarii eliminarii bolului fecal in cazul constipatiei - simptome comune prezentei endoparazitilor.

hpv virus test for males cancer mamar masculin

Butea monosperma Butea monosperma Taubert din Nikvorm normalizeaza digestia, stimuleaza activitatea ficatului si-l protejeaza de agresiunile toxice, de natura virala si de procesele carcinogenetice, nikvorm sirop dilatatiile varicoase ale venelor ano-rectale. Sub actiunea palasoninului din seminte, nikvorm sirop flavonoidelor din flori si a leucocinidinei din scoarta tulpinii, viermii intestinali precum Giardia, Filaria, Oxiuri sunt distrusi si eliminati, in timp ce pentru Ascarizi limbrici mecanismul de actiune este indirect, prin schimbarea chimismului mediului in care se dezvolta.

Specificații Nikvorm sirop, 60ml, Hishimo Pharmaceuticals [] Remediu natural conceput pentru eliminarea paraziților intestinali și menținerea sănătății sistemului digestiv.

Copii intre ani: cate 15 ml dimineata si seara. Adulti - cate 30 ml dimineata si seara.

hpv and herpes increase the risk of which type of cancer

Se repeta dupa 7 zile sau la recomandarea medicului. Se repeta doza dupa 7 zile sau la recomandarea consultantului de specialitate.

confluent and reticulated papillomatosis itchy

Nikvorm sirop cutanate, infectii cu E-Coli nikvorm sirop H. Pylori: cate 20 ml zilnic timp de 21 de zile. Nikvorm sirop de lunga durata este sigura si fara efecte secundare.

Actualitatea Medicală - 30 octombrie 2018