Traducerea «helminth» în 25 de limbi

Helminth treatment, helminți - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

benign papillary urothelial

Aceste exemple pot conține termeni colocviali. Traducere "helminths" în română It has to have the same sediment, larvae, archaea, helminths Trebuie să aibă același tip de sedimente, larve, archaea, helminte You know how intestinal helminths siphon blood and nutrients from their host organisms?

papillomavirus genital herpes

Știi cum helminți intestinali sifonează sânge și substanțe nutritive de la organisme helminth treatment gazda? Propune un exemplu Parasitic helminth infections IgE may be involved in the immunological response to some helminth infections.

Use of Parasites to Treat IBD - Edward Loftus Jr., M.D.

Infestări parazitare helminţi IgE helminth treatment fi implicate în răspunsul imunitar în cazul unor infestări helmintice. If patients do not respond to recommended anti-helminth treatment, discontinuation of Xolair should be considered. În helminth treatment în care pacienţii nu răspund la tratamentul anti- helmintic recomandattrebuie avută în vedere întreruperea tratamentului cu Xolair.

The helminth infection rate in the overall clinical programme, which was not designed to detect such infections, was less than 1 in 1, patients.

Trichuriaza

Proporţia de helminth treatment helminth treatment în programul clinic general, care nu a fost conceput pentru detectarea acestor infestări, a fost mai mică de 1 la pacienţi. However, caution may be warranted in patients at high risk of helminth infection, in particular when travelling to areas where helminthic infections are endemic. Cu toate acestea, este necesară prudenţă la pacienţii cu risc crescut helminth treatment infestări helminticelife after hpv throat cancer special în cazul călătoriilor în zone în care infestările helmintice sunt endemice.

helminth treatment how hpv cause cancer

Parasitic infections In patients at chronic high risk of helminth infection, a placebo-controlled trial showed a slight numerical increase in infection rate with helminth treatment that was not statistically significant.

Infestări parazitare Un studiu placebo helminth treatment la pacienţii cu risc crescut, cronic de infestare helmintică a demonstrat o uşoară creştere a proporţiei de infestări la asocierea omalizumab, care nu a fost semnificativă statistic. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele helminth treatment rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context. Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați.

helminth malaria co infection

Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general helminth treatment cu roșu sau cu portocaliu.

  • Lista principalelor căutări efectuate de utilizatori pentru accesarea dicționarului nostru online înEngleză și cele mai întrebuințate expresii cu cuvântul «helminth».
  • Cancerul la esofag

Nici un rezultat pentru acest sens. Vezi mai multe exemple Rezultate: 7.

helminth treatment hepatic cancer icd 10

Exacte: 2. Timp de răspuns: 28 ms.

  • Cancer colon ulcer
  • HELMINTH - Definiția și sinonimele helminth în dicționarul Engleză