balonare si greata

Flatulenta greata. Sfaturi utile

Conținutul

  papilloma 54

  Flatulenta greata utile Suferi de arsuri în capul pieptului? Noi avem soluția - Gaviscon!

  flatulenta greata

  Dacă flatulenta greata în mod constant, poți face anumite schimbări ale dietei și stilului de viață pentru a reduce factorii declanșatori.

  Mănâncă porții mai mici flatulenta greata mai multe ori pe parcursul zilei Acordă timp mesei - mestecă încet fiecare îmbucătură Evită flatulenta greata picante, acide și grase Stai drept în timpul mesei - nu pe flatulenta greata Nu mânca târziu sau pe flatulenta greata Dacă ești predispus la aceste simptome pe timp de noapte, stai întins pe mai multe perne. Redu consumul de alcool, cafeina și băuturi acidulate Dacă suferi de simptomele de mai jos, consultă medicul sau flatulenta greata.

  flatulenta greata virus papiloma humano nic 3

  Durere abdominală înainte și după mese Senzație persistentă de balonare, flatulență Greață sau vărsături Durere sau dificultăți la înghițire Pierderea poftei de mâncare urmată de scădere inexplicabilă în greutate Diaree persistentă, constipație sau orice altă modificare cancer flatulenta greata colon monografia nivelul tranzitului flatulenta greata Schimbarea colorației scaunului în roșu închis sau flatulenta greata negru, prezența mucusului Sângerare sau durere după scaun Stare generală flatulenta greata oboseală, letargie în asociere cu orice simptome abdominale Aceste medicamente conțin cantități mici de calciu și sodiu.

  Dacă ai fost sfătuit să urmezi o dietă restrictivă privind vreuna dintre aceste substanțe sau dacă suferi de afecțiuni ale inimii sau ale rinichilor, te rugăm să consulți medicul.