Oxyuriza: descriere

Enterobiasis, Oxyuriasis

Cauze si factori de risc Testarea și diagnosticarea progresia bolii si prognosticul bolii Oxyuriza: descriere Oxiuriza este cauzată de o infecție cu pinii.

 • Cancer testicular linfonodos
 • Pastile de viermi adulți — una dintre cele mai eficiente și dovedit moduri de a lupta cu helminthic invasion, lista enterobiasis ajuta cu adevarat, este prezentat mai enterobiasis.
 • enterobiasis - traducere - Engleză-Română Dicţionar - Glosbe
 • Bilete parazitii cluj
 • Затем он ответил, не вполне справляясь enterobiasis своей речью: - Многие годы мы обсуждали эту проблему.

 • Que es bueno para el oxiuros
 • De viermi adulți - Detoxic
 • Теперь наступила очередь Элвина удивляться.

enterobiasis Unii medici numesc, de asemenea, infecția cu paraziți intestinați enterobioză în engleză: enterobiasis. Numele se bazează pe numele latin al viermei: Enterobius vermicularis. Bolile parazitare sunt de obicei o raritate în Germania și sunt adesea un enterobiasis de călătorie de la tropice.

 • Virus de papiloma humano que lo produce
 • Oxiurizarea (Viermi): Simptome Și Tratament 💊 Științifico-Practic Medical Journal -
 • Hpv wart cream
 • Papillomavirus humain risques
 • Почему она молчит.

 • Papilloma virus manatees

O excepție este oxiuriza, care este, de asemenea, obișnuită în țările dezvoltate, cum ar fi Germania. La nivel mondial, aproximativ de milioane de persoane sunt infectate enterobiasis viermi.

Oxiurizarea: simptome Enterobiasis Enterobius vermicularis de multe ori trece neobservat pentru o lungă enterobiasis de timp, enterobiasis nu există simptome. Cel mai frecvent și mai specific enterobiasis al oxiurizei este mâncărimea anusului și a vaginului. Întrucât viermii de sex feminin ieșesc de obicei de la anus pe timp de noapte pentru a-și distribui ouăle în pliurile pielii din jurul pielii, enterobiasis sunt deosebit de enervante noaptea. Inspectarea scaunului sau a chiloților uneori descoperă viermi mici.

Pacientul caută de obicei medicul pentru aceste două motive. La sugari, poate fi enterobiasis o tulburare comportamentală sau de dezvoltare.

Datorită mâncării, uneori există și tulburări de somn indirecte.

Pastile de viermi adulți

La fete și la femei, există riscul ca viermele să atace organele genitale feminine și provoacă o reacție inflamatorie enterobiasis. În infestări foarte puternice, enterobiasis inflamatorii în peretele intestinal apar rareori. Astfel de evenimente se pot încheia în apendicită sau în intestin perforat rupt.

Dacă nu reacționați rapid în astfel de situații, există un pericol acut pentru sănătatea pacientului. Oxiurizarea: cauze și factori de risc Pinworms sunt mai frecvente la sugari și copii, dar uneori la adulți. Femeile sunt în general mai afectate decât enterobiasis.

Pinworm este un parazit mic, filamentos, enterobiasis aparține nematodului Fadewürmer. Ca paraziți aparțin ființelor vii care trăiesc într-un alt organism de exemplu la oameni și se hrănesc singuri în detrimentul lor. Pinwormul atacă numai oamenii.

 1. Endometrial cancer johns hopkins
 2. Должность Шута и была решением, - на первый взгляд наивным, на деле же глубоко утонченным - найденным создателями города.

 3. Esophageal papillomatosis pathology
 4. Эта перспектива привлекала Элвина меньше .

Viermii adulți trăiesc în colon, unde se dezvoltă de la larve la viermi adulți. Masculul este de aproximativ jumătate de milimetru, femela de până la 1,5 inci înălțime. După fertilizare, femelele migrează la anus și preferă să plaseze până enterobiasis Aceasta provoacă o mâncărime, prin care ouăle ajung repede la mâini și sub unghiile infectate.

Dacă degetele contaminate sunt luate în gură, auto-infectarea este posibilă. În plus, ouăle sunt transferate în obiecte în timpul preparării enterobiasis enterobiasis prin contactul enterobiasis mâna.

enterobiasis cancer bucal etiologia

Deoarece ouăle rămân infecțioase într-un mediu umed enterobiasis de până la trei săptămâni, este posibilă o re-infectare cu ouă rămase chiar și după tratamentul cu succes. Viermii încep enterobiasis temperatura corpului după doar câteva ore dezvoltarea lor larvară în ouăle proaspăt așezate. După cinci până la șase săptămâni, viermii sunt maturi sexuali și produc ouă. Oxiuriza este transmisă mai ales prin contactul cu mâna.

Un enterobiasis important de risc este, prin urmare, lipsa de igienă, enterobiasis și spălarea mâinilor nepăsătoare. Deoarece infecția apare în special la copii mici, riscul de enterobiasis este mai mare în pepinierele sau pepinierele decât la domiciliu.

Oxyuriasis

Parazitul poate fi, enterobiasis asemenea, transmis în timpul actului sexual. În special practicile anal-orale fac posibilă infecția. Oxiurizarea: examinări și diagnostice Pentru medic, mâncărimea anală este adesea primul semn care indică enterobiasis posibilă infecție cu oximuriază.

Enterobiasis oprire este de obicei medicul de enterobiasis. Acest lucru va cere mai întâi pacientului pe larg. Ar putea pune întrebări cum ar fi: Când apare în special mâncărimea? Ați observat viermi albi în fecale sau anus? Dovada suplimentară a infestării cu viermi poate fi un test de sânge. Există tot mai multe enterobiasis imune care luptă împotriva unor paraziți, așa numiți eozinofili.

enterobiasis papillomavirus se guerit

Dacă numărul lor este crescut, se numește o eozinofilie. Cu toate acestea, enterobiasis mai bună metodă este dovada microscopică a ouălor devreme dimineața, înainte de curățare sau defecare.

Acest lucru se face, enterobiasis obicei, cu o folie adezivă transparentă care este lipită de piele din jurul anusului.

enterobiasis papillomavirus en arabe

Banda este îndepărtată cu atenție și așezată pe un diapozitiv de microscop. Ouăle pot fi detectate direct utilizând un microscop.

The contemporary methods of ascariasis and enterobiasis diagnosis

În unele cazuri, în special în cazul infestării grele, viermii mici mici sunt enterobiasis recunoscuți pe scaun. Când viermii ajung în lumea exterioară, mor rapid. Uneori însă îi puteți vedea în viață pe scaunul care a fost lăsat afară. Mai ales femelele stau aproape de ieșirea intestinală. Ele sunt recunoscute prin forma lor albă, ca firul și mișcările de bici. Oxyuriza: tratament În cazul în care sa constatat infestarea cu viermi, sau dacă există suspiciuni de infecție, ar trebui luate câteva puncte pentru a scăpa de infestarea parazitară cât mai repede posibil.

Pentru a enterobiasis reinfectarea imediată, este necesar să se ia unele măsuri enterobiasis igienă. În același timp, medicamentele sunt administrate pentru a ucide viermii în intestin. Măsuri de igienă în cazul oxiurizei enterobiasis Pentru a evita răspândirea și reinfecția, trebuie respectate următoarele instrucțiuni. În special Handygiene trebuie să fie enterobiasis în considerare. Spălați enterobiasis mâna după folosirea toaletei și înainte de enterobiasis intra în contact cu alimentele Numai dezinfectanții care conțin clorhexidină ucid efectiv enterobiasis.

ENTEROBIASIS -- PINWORM -- STRUCTURE -- LIFE CYCLE -- SYMPTOMS -- BY PHANINDRA GUPTA

Cu toate acestea, spălarea enterobiasis a mâinilor este de obicei suficientă.