LenoDiar Pediatric - Aboca

Diarree f. Diareea: Cauze, Tratament, Preventie - Informatii Complete | ​Filtrum

Conținutul

  peritoneal cancer mortality rate

  Este o problemă care apare frecvent, poate dura câteva zile şi dispare de la sine. Diareea afectează toate grupele de vârstă, dar este în mod particular periculoasă la sugari, copiii mici şi bătrâni.

  papilloma right breast icd 10

  Diareea poate fi acută pe termen scurt, diarree f. Ca şi severitate, diareea poate fi de la diarree f şi autolimitată până la forme foarte serioase care pot ameninţa viaţa.

  Simptomele diareei: crampe, dureri abdominale, balonare, greaţă, scăderea apetitului, senzaţie imperioasă urgentă de defecaţie a avea scaunscaune cu sânge, cu mucus sau cu alimente nedigerate, deshidratare, incontinenţă fecală pierderea involuntară de materii fecaledureri sau arsuri rectale, flatulenţă eliminare de gaze pe cale analăfebră, frisoane, obosela ameţeli, diarree f f leşinsimptome asemănătoare gripei, dureri musculare, creşterea diarree f cardiace tahicardiescurtarea respiraţiei sau creşterea frecvenţei respiraţiilor tahipneeslăbiciune, scădere în greutate.

  diarree f

  Una dintre cele mai grave complicaţii ale diareei este deshidratarea. Aceasta se manifestă prin: sete, urinări rare, piele şi mucoase uscate, oboseală, cefalee, confuzie, creşterea frecvenţei cardiace, deprimarea fontanelei la sugari. Alte complicaţii constau în anemie dacă scaunele sunt cu sângedezechilibrul electrolitic, malnutriţia.

  În mod normal la nivelul intestinelor se absoarbe apa diarree f alimente. Când bolul alimentar se deplasează prin intestin prea rapid tranzit intestinal accelerat nu se mai absoarbe apa şi apar scaunele moi, diarree f.

  Diareea mai poate apărea atunci când există diarree f exces de apă introdus din organism în intestin. Diarree f care pot determina diaree sunt printre altele: infecţiile, inflamaţiile, afecţiunile maligne, traumatismele abdominale, obstrucţiile şi anumite medicamente cum ar fi antibioticele, purgativele şi laxativele.

  diarree f

  Diareea poate apărea în multe afecţiuni gastrointestinale sau digestive. Cea mai frecventă cauză este gastroenterita virală viroza digestivă.

  Cum se manifestă diareea și de câte tipuri este Diareea se manifestă prin creșterea numărului de scaune și schimbarea consistenței acestora într-una lichidă, apoasă, cu o greutate mai mare decât cea a scaunelor obișnuite. Simptomele care însoțesc diareea Pe lângă scaunele moi și dese, diareea se manifestă adesea diarree f colici abdominale de intensități variabile, urmate de distensia abdomenului întinderea sau inflamarea acestuia. Dacă diareea este una de natură infecțioasă, poate fi însoțită și de grețuri sau vărsături. De asemenea, din cauza deshidratării și a pierderilor de săruri minerale, poate da o stare de moleșeală și slăbiciune.

  Alte cauze care determină frecvent diaree sunt boala inflamatorie intestinală boala Crohn şi colita ulcerativă şi sindromul de intestin iritabil. Alte cauze de diaree:.

  diarree f recidive papillomavirus apres laser