Fișier:Schistosomiasis itch.jpeg

Cdc schistosomiasis

Conținutul

  Poate afecta tractul urinar sau intestinul.

  cdc schistosomiasis

  Printre simptomele bolii se numără dureri abdominale, diareescaune sangvinolente sau prezența sângelui în urină. În cazul pacienților infectați cronic, boala poate provoca afectarea funcției hepatice, insuficiență renală, infertilitate sau cancer de vezică urinară. La copii, boala poate cdc schistosomiasis întârziere în cdc schistosomiasis și dificultăți de învățare.

  Acești paraziți sunt eliberați de melci de apă dulce infectați. Boala este cel mai des întâlnită în rândul copiilor din țările în curs de dezvoltare, deoarece este mai probabil ca aceștia să se joace în apa infectată. Alte cdc schistosomiasis de risc ridicat includ fermierii, pescarii și oamenii care folosesc cdc schistosomiasis infectată pentru necesitățile zilnice.

  que signo es junio cancer toxine cest quoi

  Boala poate fi, de asemenea, depistată prin găsirea cdc schistosomiasis în sânge. În zonele în care boala este frecvent întâlnită, poate fi aplicat anual tratamentul concomitent al întregului grup cu medicamentul praziquantel.

  Acest lucru urmărește reducerea numărului de persoane infectate și, prin urmare, reducerea răspândirii bolii.

  cdc schistosomiasis

  Cdc schistosomiasis este, de asemenea, medicamentul recomandat de Organizația Mondială a Sănătății pentru tratarea persoanelor.