Articole similare

Bacterii liofilizate, Meniu de navigare

Conținutul

  Această recomandare vine în urma unei reexaminări care a concluzionat că nu există date care bacterii liofilizate arate că aceste medicamente sunt eficiente în tratarea infecțiilor respiratorii existente sau pentru prevenirea pneumoniei, astfel că nu ar trebui utilizate în aceste scopuri.

  helminth meaning

  În cadrul analizei, Comisia EMA pentru Medicamente de Uz Uman CHMP a luat bacterii liofilizate considerare rezultatele studiilor clinice, datele privind reacțiile adverse raportate pentru aceste medicamente și recomandările unui grup de experți în domeniul bolilor infecțioase.

  Deși datele sunt limitate, revizuirea a constatat unele dovezi ale eficacității acestor medicamente în prevenirea infecțiilor recurente ale tractului respirator, iar profilul de siguranță este în concordanță cu ceea ce se așteaptă pentru acest tip de bacterii liofilizate.

  bacterii liofilizate

  Prin urmare, CHMP a recomandat ca utilizarea medicamentelor pentru prevenire să poată continua, dar companiile trebuie să furnizeze noi date privind siguranța și eficacitatea din noile studii bacterii liofilizate până în bacterii liofilizate Indicațiile bacterii liofilizate cu lizat bacterii liofilizate se limitează la profilaxia infecțiilor recurente ale tractului respirator, cu excepția pneumoniei.

  Medicamentele cu lizat bacterian nu trebuie prescrise pentru tratamentul infecțiilor respiratorii existente sau pentru profilaxia pneumoniei bacterii liofilizate cauza lipsei datelor privind eficacitatea. Medicamentele pe bază de bacterii liofilizate bacterian sunt produse din celule bacteriene bacterii liofilizate sunt defalcate și sunt destinate să stimuleze sistemul imunitar pentru a recunoaște și a lupta împotriva infecțiilor.

  Medicamentele cu lizat bacterian au fost autorizate prin proceduri naționale în mai multe state ale UE, printre care și România.

  anthelmintic drugs cancer coada soricelului pt parazitii